Suna-ne0755303130
Deqo Woodart SRLZizinului 55, Brasov, Romania
Urmareste-ne:

Zugraveli Interioare

Zugraveli Interioare in Brasov

Parte importanta a unui serviciu complet de amenajari interioare sau renovare, zugravitul interior cu vopsea lavabila este lucrarea care evidentiaza cel mai mult calitatea lucrarilor per total.

Este cea mai vizibila lucrare, suprafata mare executata fiind adesea primul lucru care atrage atentia la predarea proiectului.

Tehnica de executie este foarte importanta pentru a avea un finisaj perfect, dar la fel de important este si substratul de glet care a fost executat anterior. Vezi cum executam noi gletul mecanizat in Brasov.

Chiar daca zugravitul interior este deseori privit ca o lucrare usor de realizat, la Deqo Woodart punem mare accent pe calitatea executiei. Folosim cele mai profesionale echipamente (pompe de vopsit si echipamente de zugravit). Iata cateva detalii despre cum tratam noi aceasta lucrare:

Zugravim cu Pompa Airless Graco
Un finisaj perfect rareori poate fi executat cu traditionalul trafalete. De aceea, in majoritatea cazurilor si unde spatiul permite, folosim o pompa airless de ultima generatie pentru a zugravi cu vopsea lavabila.
Alegi Ce Culoare Vrei Tu
Iti oferim posibilitatea sa alegi ce culoare vrei tu pentru vopseaua lavabila. Indiferent de culoarea aleasa, pretul manoperei va fi acelasi.
Ce Include Serviciul Nostru
In pretul oferit este inclusa amorsa, 2 straturi de vopsea si protectia geamurilor, usilor, podelei etc. Poti alege orice tip de vopsea lavabila (mata, semi-lucioasa, lucioasa, satinata sau superlavabila cu rezistenta la spalare).
Protejam Toate Suprafetele
In pretul final pe care il vei primi, noi includem toata protectia necesara pentru a executa rapid si curat lucrarea de zugravire.
Salvam Bani si Timp
Intrucat zugravim "mecanizat", reducem timpul de executie al lucrarii cu 80%. Asta inseamna ca iti putem oferi un pret mai mic pentru proiectul tau si iti vom preda lucrarea mult mai repede.
https://deqo.ro/wp-content/uploads/2022/03/zugravit-cu-pompa-airless-vertical.jpg

Suna oricand la 0755 30 31 30 pentru o estimare rapida!

Beneficiile Tale

Obtii un finisaj perfect al peretilor
Reduci la minim deranjul generat de astfel de lucrari
Primesti un serviciu rapid si de calitate
Alegi ce culoare vrei tu si nu platesti in plus
Ai o garantie extinsa pentru manopera executata

Cat Costa Zugravitul Interior Lavabil?

Media Nationala 15RON/m2
Categorie de Preturi8RON/m2 - 28RON/m2
Pretul Nostru pentru Brasov12RON/m2
Pret Competitie in Brasov10RON/m2 - 24RON/m2

Cum executam zugravitul interior?

Chiar daca pozele fac cat 1000 de cuvinte, credem ca un video face cat 1.400.000 de cuvinte (conform spuselor celor de la Google). Iata un scurt videoclip cu firma de amenajari interioare Deqo Woodart executand lucrari de zugravit lavabil intr-un imobil din Brasov.

Hai sa lucram impreunaoffice@deqo.ro

Program de Lucru
Luni - Vineri 8.00 - 17.00
Sambata 8.00 - 15.00
Duminica INCHIS
Locatie
Str. Zizinului 55, Bloc S23, Scara A, Etaj 3, Apt 7, Brasov
Romania
Deqo WoodArt SRL
CUI: 45435781
Nr: J08/22/2022
Telefon
0755303130
Ne poti suna in timpul
orelor lucratoare.
Scrie-ne
office@deqo.ro

deqo.ro – Deqo WoodArt SRL 2022 © All Rights Reserved