Suna-ne0755303130
Deqo Woodart SRLZizinului 55, Brasov, Romania
Urmareste-ne:

Gletuire Pereti si Tavane Brasov

Gletuirea peretilor si a tavanelor

Nivelarea sau neteziea peretilor cu un glet de calitate este cruciala pentru a obtine un finisaj de inalta calitate al zugravelilor ce vor urma. Cu toate ca alegerea unui material de calitate poate ajuta, calitatea executarii lucrarii ramane principalul factor care influenteaza aspectul final. Orice mica denivelare sau slefuire incorecta va fi vizibila dupa ce suprafata va fi zugravita.

In functie de tipul de glet ales, el are o oarecare rezistenta la stres, iar in cazul amenajarii constructiilor noi , el poate fi aplicat fara vreo armatura speciala. Situatia difera in cazul renovarii unor cladiri vechi, unde substratul de tencuiala cedeaza mecanic. In acest caz, gletul va fi armat cu o plasa din fibra pentru armare.

Inainte de a incepe o lucrare de gletuire trebuie tinut cont de temperaturile ambientale. Aplicarea gletului in spatii neincalzite, cu temperaturi scazute, sau mai rau, negative, poate si va duce la craparea, sfaramarea sau la o aderenta incorecta.

Deseori, aplicarea gletului se face manual, fiind un proces care necesita foarte multa munca. Noi, la Deqo Woodart, am decis sa alegem aplicarea prin metoda mecanizata. Peretii si tavanele vor fi gletuite cu o pompa Graco T Max 657, un echipament special creat pentru asemenea operatiuni. Astfel, reducem cu 70% timpul de executie, nefacand rabat de la calitate.

Gletuim Cu Pompa Airless Graco
Chiar daca un finisaj perfect poate fi realizat si manual, acesta deobicei necesita foarte mult timp si un meserias cu foarte mare experienta. In schimb, gletuirea mecanizata reduce semnificativ timpul de executie, facand in acelasi timp procesul de finisare mult mai usor de realizat.
Includem Glafurile in Pret
Chiar daca sunt mai greu de realizat, realizarea glafurilor va fi inclusa in pretul final pe care ti-l vom oferi. In calculul suprafetelor, vom include si suprafata geamurilor.
Ce Include Serviciul Nostru
In pretul oferit este inclusa amorsa, 2 straturi de glet, cel glosier pentru nivelare si cel de finisaj pentru acoperirea imperfectiunilor. In final, includem in pret si slefuire peretilor, ca acestia din urma sa fie pregatiti pentru zugravit.
Nivel de Finisare Impecabil
Fie ca urmeaza sa zugravesti cu mat, texturat sau lucios, peretii vor fi lipsiti de imperfectiuni si gata pregatiti pentru ultimul si cel mai important finisaj.
Salvam Bani si Timp
Intrucat zugravim "mecanizat", reducem timpul de executie al lucrarii cu 70%. Asta inseamna ca iti putem oferi un pret mai mic pentru proiectul tau si iti vom preda lucrarea mult mai repede.
gletuirea peretilor in brasov

Suna oricand la 0755 30 31 30 pentru o estimare rapida!

Beneficiile Tale

Obtii pereti perfect neteziti, fara imperfectiuni
Reduci la minim deranjul generat de astfel de lucrari
Primesti un serviciu rapid si de calitate
Primesti consultanta gratuita pentru alegerea materialului si modalitatii de executie
Ai o garantie extinsa pentru manopera executata

Cat Costa Gletuirea Peretilor si a Tavanelor?

Media Nationala 40RON/m2
Categorie de Preturi20RON/m2 - 50RON/m2
Pretul Nostru pentru Brasov35RON/m2
Pret Competitie in Brasov25RON/m2 - 50RON/m2

Cum executam gletuirea?

Chiar daca pozele fac cat 1000 de cuvinte, credem ca un video face cat 1.400.000 de cuvinte (conform spuselor celor de la Google). Iata un scurt videoclip cu firma de amenajari interioare Deqo Woodart executand lucrari de gletuire a peretilor si tavanelor intr-un imobil din Brasov.

Hai sa lucram impreunaoffice@deqo.ro

Program de Lucru
Luni - Vineri 8.00 - 17.00
Sambata 8.00 - 15.00
Duminica INCHIS
Locatie
Str. Zizinului 55, Bloc S23, Scara A, Etaj 3, Apt 7, Brasov
Romania
Deqo WoodArt SRL
CUI: 45435781
Nr: J08/22/2022
Telefon
0755303130
Ne poti suna in timpul
orelor lucratoare.
Scrie-ne
office@deqo.ro

deqo.ro – Deqo WoodArt SRL 2022 © All Rights Reserved